Μπισκοτα με μαρμελαδα

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για μπισκοτα με μαρμελαδα


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΓλυκα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
3⁄4φλιτζανιού βουτυρο (μαλακο, σε θερμοκρασια δωματιου)
1⁄2φλιτζανιού ζαχαρη
2 κρόκοι αυγών
1 3⁄4φλιτζανιού αλευρι (για ολες τις χρησεις)
1⁄2φλιτζανιού μαρμελαδα φρουτου (με οποιαδηποτε γευση, η ρετσελι)

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Προθερμαινουμε το φουρνο στους 190 βαθμους C.
Σε μπολ μεσαιου μεγεθους, ανακατωνουμε το βουτυρο, την ζαχαρη και τους κροκους. Προσθετουμε το αλευρι, λιγο καθε φορα, μεχρι να σχηματισουμε μαλακη ζυμη.
Παιρνουμε λιγη ζυμη καθε φορα και φτιαχνουμε μπαλιτσες 2,5 εκατοστων. Εαν η ζυμη ειναι πολλη μαλακια, τη βαζουμε στο ψυγειο για 15 με 20 λεπτα.
Τοποθετουμε τις μπαλες σε αντικολλητικο φυλλο η σε αβουτυρωτη λαμαρινα για μπισκοτα, με αποσταση 2 εκατοστων μεταξυ τους. Χρησιμοποιουμε το δαχτυλο η ενα εργαλειο παρομοιου μεγεθους, για να κανουμε μια λακκουβα στο κεντρο καθε μπισκοτου. Γεμιζουμε τις τρυπες με μισο κουταλακι του γλυκου μαρμελαδα.
Ψηνουμε για 8 με 10 λεπτα σε προθερμασμενο φουρνο, μεχρι να ξανθινουν τα μπισκοτα. Τα ξεκολλαμε απο το χαρτι και τα βαζουμε σε σχαρα να κρυωσουν.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου