Παραδοσιακο τσεχικο γκουλας

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για παραδοσιακο τσεχικο γκουλας


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΚυριως πιατο Κρεατικα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
50γραμμάρια μοσχαρισιο κρεας (κομμενο σε κυβους)
μειγμα απο πιπερια (καθε χρωματος και ποιοτητας)
1κιλό κρεμμυδια (ξερα)
αλάτι
2σκελίδες σκορδο
μειγμα απο διαφορα μπαχαρικα (της αρεσκειας μας, η ετοιμο μειγμα μπαχαρικων του εμποριου για φαγητα κατσαρολας)

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Σοταρουμε το μοσχαρι σε ελαιολαδο, μαζι με τα κρεμμυδια, χοντροκομμενα, και προσθετουμε τα πιπερια και τα μπαχαρικα. Στη συνεχεια ριχνουμε νερο, ωστε να σκεπαζει το κρεας, και προσθετουμε το σκορδο. Σιγοβραζουμε σε χαμηλη φωτια, μεχρι να μαλακωσει καλα το κρεας. Προαιρετικα, στο τελος του μαγειρεματος μπορουμε να προσθεσουμε κρεμα γαλακτος και μανιταρια. Σερβιρουμε το φαγητο με πουρε η ρυζι. Ακομη, μπορουμε να το συνοδευσουμε με ριγκατονι η αλλο ζυμαρικο της αρεσκειας μας.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου