Καβουροσαλατα του λιμανιου

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για καβουροσαλατα του λιμανιου


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΘαλασσινα Σαλατες

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
2φλιτζάνια καβουρόψιχα (κονσερβα)
1⁄2φλιτζάνι μαγιονέζα
1⁄4κουτ. του γλυκού Γουόστερσάιρ σος
2σταγόνες ταμπάσκο
1φλιτζάνι σέλινο (ψιλοκομμενο)

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Αναμιγνυουμε τη μαγιονεζα, τη Γουοστερσαιρ σος και το ταμπασκο σε ενα μπολ και ανακατευουμε καλα. Σε μια σαλατιερα αναμιγνυουμε την κομματιασμενη καβουροψιχα και το σελινο και περιχυνουμε με το υγρο μειγμα. Τοποθετουμε στο ψυγειο για, τουλαχιστον, 11/2 ωρα. Σερβιρουμε απο το μπολ η το μοιραζουμε σε ατομικα μπολακια, τα οποια ξεφορμαρουμε μετα σε πιατα.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου