Πενες με μπεικον και μανιταρια

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για πενες με μπεικον και μανιταρια


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΚυριως πιατο Ζυμαρικα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
1⁄2κιλό πενες
1κουταλιά της σούπας βουτυρο (φρεσκο)
200γραμμάρια Μπεικον
200γραμμάρια μανιταρια (φρεσκα)
300γραμμάρια τυρι gouda
1⁄2φλιτζάνι μαιντανο (κομμενο)
1μεγάλο κουτί γάλα εβαπορέ
3 αυγά
πιπέρι

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Βαλτε το βουτυρο πανω σε δυνατη φωτια. Ριξτε μεσα τα μανιταρια και το ψιλοκομμενο μπεικον και σοταρετε τα ελαφρια. Προσθετετε πιπερι. Βραστε τις πενες σε νερο με λιγο αλατι. Μολις ειναι ετοιμα τα στραγγιζετε και τα ανακατευετε με τα μανιταρια και το μπεικον. Ριχνετε το τυρι στα μακαρονια και ανακατευετε μεχρι να λιωσει. Στη συνεχεια ριχνετε το γαλα και μολις δεσει η σαλτσα ριχνετε τα αυγα αφου πρωτα τα εχετε χτυπησει. Ανακατευετε γοργα και στο τελος προσθετετε τον ψιλοκομμενο μαιντανο. Συμβουλη: Για να μην γινουν τα αυγα κομματακια, πρεπει να αφησετε τα μακαρονια 2-3 λεπτα να κρυωσουν.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου