Μπαρμπουνοφασουλα

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για μπαρμπουνοφασουλα


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΚυριως πιατο Οσπρια

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
1⁄2κιλό φασολια χαντρες (μπαρμπουνοφασουλα)
1κ.σ. πελτέ τομάτας
2 τομάτες (πολτοποιημενες)
1μεγάλο κρεμμύδι (ψιλοκομμενο)
1σκελίδα σκορδο (ψιλοκομμενη)
λίγομαιντανο (ψιλοκομμενο προαιρετικα)
1⁄2κ.γ. ριγανη
1⁄2κ.γ. πιπέρι
1κ.γ. αλάτι
1φλιτζάνι λάδι

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Βραζουμε τα φασολια για 10 λεπτα σε σκετο νερο. Τα ξεβγαζουμε. Σε μια κατσαρολα τσιγαριζουμε το κρεμμυδι και το σκορδο ελαφρα με το λαδακι. Προσθετουμε τα φασολια και τα ανακατευομε με το κρεμμυδακι λιγο στην κατσαρολα. Προσθετουμε ολα τα υπολοιπα υλικα και σιγοβραζουμε για 45 περιπου λεπτα η μεχρι να μαλακωσουν τα φασολια αλλα να μην λιωσουν. Πρεπει να κοιταμε το νερο, ωστε οταν τελειωσει το μαγειρεμα να ειναι ζουμερα. Συνηθως τα φασολια αυτα τραβαν πολυ νερο. Για αυτο καλο θα ειναι να προσθετουμε λιγο οποτε το χρειαζονται.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου