Μπισκοτα σπιτικα με μαρμελαδα

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για μπισκοτα σπιτικα με μαρμελαδα


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΓλυκα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
3φλυτζ. αλευρι
2φλυτζ. βουτυρο
1φλυτζ. ζαχαρη
1 αυγο
2 βανίλιες
1κουταλάκι γλυκού μπεικιν παουντερ
ξυσμα λεμονιου η πορτοκαλιου
μαρμελαδα (της αρεσκειας σας)

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Ανακατευουμε το αλευρι με το μπεικιν παουντερ και πλαθουμε το μειγμα με κρυο βουτυρο. Προσθετουμε το αυγο, τη ζαχαρη, τις βανιλιες και το ξυσμα πορτοκαλιου η λεμονιου (αναλογα με τη μαρμελαδα που θα επιλεξουμε). Ισως παρει λιγο περισσοτερο αλευρι, η ζυμη πρεπει να ειναι μαλακια χωρις να κολλαει.
Πλαθουμε στρογγυλα μπισκοτα και με ενα κουταλακι κανουμε μια μικρη λακουβα στο κεντρο οπου βαζουμε τη μαρμελαδα.
Τοποθετουμε τα μπισκοτα σε λαδοκολλα και τα ψηνουμε στους 180 βαθμους για περιπου 15 λεπτα (μεχρι να γινουν χρυσοξανθα).

Σημειώσεις για την συνταγη

Προτεινομενες γευσεις:
- ξυσμα πορτοκαλιου με μαρμελαδα βερυκοκο
- ξυσμα λεμονιου με μαρμελαδα φρουτα του δασους



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου