Κεικ καροτου

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για κεικ καροτου


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΓλυκα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
6 αυγά
1 1⁄2φλιτζάνι τσαγιού ζαχαρη
2 1⁄2φλιτζάνια τσαγιού αλευρι
1κ.γ μπεικιν παουντερ
1φλιτζάνι τσαγιού λάδι
1φλιτζάνι τσαγιού καρύδι (τριμμενο)
1φλιτζάνι τσαγιού καροτο (τριμμενο)

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Χτυπατε με συρμα η στο μιξερ τη ζαχαρι και τα αυγα μεχρι να αποκτησουν λεια υφη.
Προσθετετε το λαδι λιγο, λιγο, το μπεικιν παουντερ, το αλευρι, το καρυδι και το καροτο και συνεχιζεται να χτυπατε.
Αλευρωνεται τη φορμα του κεικ και ριχνετε μεσα το μειγμα, αλλα φροντιζεται να γεμισει μονο μεχρι τη μεση
Ψηνεται το κεικ σε προθερμασμενο φουρνο σε μετρια θερμοκρασια για 30 περιπου λεπτα.
Για να βεβαιωθειτε οτι εχει ψηθει σωστα κανετε μια μικρη τομη με το μαχαιρι. Αν μενει υλικο στο μεταλλο χρειαζεται να το αφησετε λιγακι να στραγγιξει.

Ξεφορμαρετε και το σερβιρετε κατα προτιμηση κρυο.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου