Μαφινς με φραουλες και πασιον φρουτ

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για μαφινς με φραουλες και πασιον φρουτ


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΓλυκα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
1 3⁄4φλιτζάνι αλευρι που φουσκωνει και μια πρεζα αλατι
1κουταλακι μπεικιν παουντερ
1⁄2κουταλακι σόδα
1⁄4φλιτζάνι ψιλή ζάχαρη
1φλιτζάνι φρεσκες φραουλες χοντρο (κομμενες)
1⁄2φλιτζάνι σαρκα πασιονφρουτ
1 αυγο
3⁄4φλιτζάνι γάλα
60γραμμάρια λειωμενο βουτυρο

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Προθερμαινετε το φουρνο στους 180 βαθμους C. Με πινελο αλειψτε ταψι με 12 στρογγυλες θηκες με λειωμενο βουτυρο η λαδι.
Κοσκινιστε το αλευρι, αλατι, μπεικιν παουντερ, σοδα και ζαχαρη σε μπολ. Προσθεστε τις φραουλες και ανακατεψτε. Φτιαξτε λακκουβα στη μεση.

Προσθεστε τη σαρκα πασιονφρουτ, το αυγο και το γαλα ανακατεμενα. Ριξτε ολο μαζι το λειωμενο βουτυρο στο μειγμα και ανακατεψτε ελαφρα με πιρουνι. (Μην ανακατεψετε πολυ το μειγμα πρεπει να εχει σβωλους).

Γεμιστε τις θηκες με το μειγμα, ψηστε τα μαφινς στο φουρνο 10-15 λεπτα να ροδοκοκκινισουν. Ξεκολληστε τα απο τις θηκες με μαχαιρι η μεταλλικη σπατουλα και βαλτε τα σε σχαρα να κρυωσουν. Γαρνιρετε με φρεσκο τυρι, χτυπημενο με λιγη ζαχαρη η με σαντιγι, βαλτε απο πανω φραουλες κομμενες στα δυο και πασπαλιστε τα με ζαχαρη αχνη.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου