Κεικ

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για κεικ


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΓλυκα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
1⁄4του πακέτου μαργαρίνη
2φλιτζάνια αλευρι που φουσκωνει μονο του
2 πορτοκάλια
1 λεμονι
1φλιτζάνι ζαχαρη
1φλιτζάνι καλαμποκέλαιο
2 αυγά
1 βανίλια

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Προετοιμαζουμε ολα μας τα υλικα πριν μπουν στο μιξερ.

Λιωνουμε το καλαμποκελαιο με τη μαργαρινη στα μικροκυματα. Ξυνουμε το λεμονι και το ενα απο τα δυο πορτοκαλια, ενω το αλλο το στυβουμε. Ανακατευουμε σε 1 μπολ τη βανιλια με το αλευρι.

Σε δευτερο σταδιο χτυπαμε στο μιξερ τα υλικα ως εξης:

Βαζουμε πρωτα τη λιωμενη μαργαρινη, με την ζαχαρη. Στη συνεχεια σπαμε τα αυγα συνεχιζοντας το χτυπημα. Ριχνουμε τα ξυσματα με το χυμο πορτοκαλι. Και τελος το αλευρι σιγα σιγα, με το ματι, οπως λεει και η γιαγια.

Βουτυρωνουμε το ταψακι και τοποθετουμε εκει το χτυπημενο μειγμα. Το ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο, στους 180 βαθμους Κελσιου , για 45 και πλεον λεπτα.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου