Πανακοτα

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για πανακοτα


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΓλυκα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
1λίτρο Κρεμα γαλακτος
1⁄2λίτρο γάλα πλήρες
100γραμμάρια ζαχαρη
4μεγάλα φυλλα ζελατινα

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Ζεσταινετε την κρεμα γαλακτος με το γαλα και τη ζαχαρη. Εν τω μεταξυ σε ενα μπολ με κρυο νερο μουλιαζετε τις ζελατινες για να μαλακωσουν. Πριν βρασει και φουσκωσει η κρεμα σας, στυβετε τις ζελατινες και τις ριχνετε στην κατσαρολα, ανακατευοντας για να διαλυθουν. Προαιρετικα, προσθετετε 1 φλιτζανι ψιλοκομμενα φιστικια Aιγινης. Μοιραζετε σε μπολακια και σερβιρετε με σπασμενα φιστικια Aιγινης.
πηγη komothnh.pblogs.gr



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου