Καλτσουνια του πασχα

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για καλτσουνια του πασχα


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΓλυκα Πασχαλινες

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
1κιλό ανθότυρο
σουσάμι
1 κροκος αβγου
1⁄2κιλό αλευρι
1κεσες γιαούρτι (180 γρ)
1φλιτζάνι του καφέ λάδι
νερο οσο σηκωσει η ζυμη ωστε να γινει καταλληλη για φυλλο

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Λιωνουμε το ανθοτυρο με ενα πιρουνι. Ετοιμαζουμε τη ζυμη ανακατευοντας τα υλικα και ανοιγουμε το φυλλο. Το κοβουμε σε στρογγυλα κομματια διαμετρου 10x10 εκατοστων. Στη μεση του στρογγυλου κομματιου βαζουμε ενα βολο ανθοτυρου. Διπλωνουμε το φυλλο αντικριστα τεσσερις φορες, ετσι σχηματιζονται τετραγωνα. Τα αλειφουμε με αβγο και τα πασπαλιζουμε με σουσαμι. Ψηνουμε τα καλτσουνια σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους περιπου 20 λεπτα.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου