Σπαραγκια με παρμεζανα

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για σπαραγκια με παρμεζανα


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΛαχανικα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
1⁄4κουτ. του γλυκού του μοσχοκαρυδο
1 1⁄2φλιτζανιού του τσαγιού ζεστη ελαφρια σαλτσα
1⁄4φλιτζανιού του τσαγιού τριμμενη παρμεζανα
2μεγάλα ματσα σπαραγγια, πλυμενα
5φλιτζάνια του τσαγιου κρυο νερο
χυμό1 λεμονιου
αλατι και ασπρο πιπερι
πάπρικα

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Προθερμαινουμε το φουρνο στους 190 βαθμους.
Pιχνουμε το νερο σε μια κατσαρολα. Προσθετουμε το χυμο του λεμονιου και αλατι. Aφηνουμε να παρει βραση. Προσθετουμε τα σπαραγγια σε νερο που βραζει και τα μαγειρευουμε για 8 εως 10 λεπτα σε μετρια φωτια.
Οταν βρασουν τα σπαραγγια, τα βγαζουμε απο την κατσαρολα και τα βαζουμε σ’ ενα ταψι.
Aνακατευουμε το μισο τυρι με την ασπρη σαλτσα. Προσθετουμε το μοσχοκαρυδο και ριχνουμε το μειγμα πανω στα σπαραγγια. Pιχνουμε απο πανω το υπολοιπο τυρι και παπρικα.
Ψηνουμε για 7 εως 8 λεπτα στο φουρνο.
Aλατοπιπερωνουμε κι αλλο, αν χρειαζεται, και σερβιρουμε.
Θερμιδες: 173



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου