Μανιταρια βουνου σαγανακι

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για μανιταρια βουνου σαγανακι


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΟρεκτικα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
500γραμ. μανιταρια βουνου
1 κοκκινη πιπερια, φλωρινης
1 πράσινη πιπεριά
1 κρεμμυδακι φρεσκο
1⁄2 ντοματα
1⁄2σκελίδα σκορδο ψιλοκομμενο
λίγομαιντανο φρεσκο
λίγοδυοσμο
1⁄2φλιτζάνι του καφέ λάδι
1κουτ. γλυκου ξιδι
λίγοτυρακι της αρεσκειας μας

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Αρχικα καθαριζουμε, ξεφλουδιζουμε και κοβουμε τα μανιταρια σε μεγαλα κομματια.

Βαζουμε λαδι στο τηγανι, οσο να καλυφθει ο πατος. Ριχνουμε τα μανιταρια πριν καψει το λαδι και τα σοταρουμε σε σιγανη φωτια. Παραλληλα ψιλοκοβουμε το κρεμμυδακι, τα πιπερια σε ροδελες και τη ντοματα σε κυβακια. Ριχνουμε τα παραπανω υλικα στο τηγανι, το σκορδο και λιγο μαιντανο ψιλοκομμενο. Προσθετουμε λαδι, πιπερι και αρκετο αλατι. Τελος ριχνουμε τον δυοσμο. Τα αφηνουμε μεχρι να μαραθουν και σβηνουμε την φωτια. Τα σερβιρουμε σε οβαλ πιατο, ριχνουμε το ξυδι και τριβουμε τυρι της αρεσκειας μας.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου