Κατσικι γεμιστο

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για κατσικι γεμιστο


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΚυριως πιατο Κρεατικα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
3⁄4φλιτζανιού του λαδι
8 φρεσκα ψιλοκομμενα κρεμμυδια
2φλιτζάνια τσαγιού ρυζι
για τη γεμιση
πιπερι και αλατι
3φλιτζάνια ψιλοκομμενη τοματα
κατσικι 5 κιλων
ψιλοκομμενο ανηθο
ψιλοκομμενο συκωτι κατσικιου

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Τσιγαριζουμε τα ψιλοκομμενα κρεμμυδακια. Στη συνεχεια προσθετουμε το συκωτι, το ανηθο, αλατι, πιπερι και τρια φλιτζανια ψιλοκομμενη τοματα. Ριχνουμε στο μειγμα το ρυζι και το αφηνουμε να παρει μερικες βρασεις. Η γεμιση ειναι ετοιμη.

Στο μεταξυ, πλενουμε το κατσικι και αλατοπιπερωνουμε το εσωτερικο του. Το γεμιζουμε και το ραβουμε, αφου προσθεσουμε πρωτα ενα φλιτζανι του τσαγιου νερο και λιγο λαδι για να ψηθει καλα η γεμιση. Αλατοπιπερωνουμε το κρεας και εξωτερικα και το περιχυνουμε με το χυμο δυο λεμονιων. Σκεπαζουμε το κρεας με αλουμινοχαρτο, το οποιο αφαιρουμε μιση ωρα προτου το βγαλουμε απο το φουρνο. Ψηνουμε για 2,5-3,5 ωρες σε 180 βαθμους.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου