Ζυγουρι στο φουρνο ( κρητη)

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για ζυγουρι στο φουρνο ( κρητη)


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΚυριως πιατο Κρεατικα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
3 1⁄2κιλά ζυγουρι
αλάτι

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Το μυστικο ειναι στο ψησιμο!!

Πλενουμε καλα το κρεας, το αλατιζουμε μπολικα και το τοποθετουμε στο ταψι χωρις τιποτα, για να βγαλει τα υγρα του. Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο, στους 200 βαθμους Κελσιου, λειτουργια πανω -κατω. Οταν περασει 1 ωρα αφαιρουμε τα πρωτα ζουμια και το γυρναμε απο την αλλη μερια. Αφου περασει και η δευτερη ωρα πεταμε και τα δευτερα υγρα και το κρεας εχει ξανα γυρισμα. Στην τριτη ωρα το κρεας ειναι ετοιμο. Ο συνολικος χρονος ψησιματος ειναι τρεις ωρες περιπου, αναλογα με το κρεας.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου